tisdag, oktober 07, 2008

GUB...


...som betyder Gamla Uppsala Buss har kommit till byn. Hittade bussen på en liten sidogata strax ovanför Tåsen. Dessa russ som söker världen över efter billiga bussar som reformeras och blir gigantiska rullande diskotek till alla och envars stora skräck : ) Ska inte säga att det var nostalgiskt, men lite märkligt att vara hemma och få gamla hemmet rakt i trynet på väg till jobb. En liten påminnelse om att livet består av märkliga samband och länkarna är kortare och märkligare än Twin Peaks någonsin skulle kunna föreställt sig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske är detta enda möjliga sättet att blogga just nu... Min stillsamma lilla skrift är flaggad och svartlistad : ) Vet inte riktigt varför egentligen, men sånt är fallet just nu. Som den i leden ställande sig svensk så avvaktar jag ett dygn till. Tycker att någonstans bland nollor och ettor borde det finnas en ansvarstagande människa som häver censuren för mitt dagliga försök till kommunikation med det fåtal läsare som finner fram! Heja mig...

Anonym sa...

Solen skiner skarpa strålar in i rummet. Vaknade med ett ryck och drömmarnas scenistiska minnen hänger kvar. Ett tag för en gäng år sedan längtade jag efter att gå till sängs så drömmarna från gårdagen kunde fortsätta. Det var vilda, groteska och av och till riktigt jobbiga drömmar. Men de blev mina lärorika kompisar som jag umgicks med för att förstå min själv. Sedan dess har alla drömmar, även värstingarna varit välkomna. Visst blir jag chockad när det kommer maffiosos på oanmälda besök, men när jag hämtat mig så ger jag dem ett stort leende och hälsar välkommen.