torsdag, februari 26, 2009

Patti Smith...

...

återkommer om henne. För mycket att recitera. Många scener att minnas. Trots andra gången. "Dream of life". Kan inte förklara mitt egna liv bättre. Tappar en del av hennes delar. Men. En ikon. Berörd. Johnny. Holy. Mapplethorpe. Köpte en polaroidbok av honom i Berlin. Sanslöst. Ett påtagligt LIV. LEVANDE. Konstnärskap. Skammar mig för mina försök. Och ändå. Vet att allt skapande vill mer. Reciterande. Från länge sedan avdöda. Blir på nytt. Levande. Varför försöka. Uppliva. Återförnya. Skapa nytt av begravt material. Få historien levande. Taffliga beskrivningar, snack. Men i nya människor bor nya injektioner. Ta livet. Skapa det på nytt. Lev!!!! Njut! Fixa en ny story om vad som komma ska!!!

Blir hög på Pattis reciterande i podden.

LEV!!! Glöm inte möjligheterna. Njut. Analysera. Lev! Skapa nya förutsättningar. Landa i en ny värld. En värld som ni bestämt. Skapa den. Jobbba för den. Lev för den. Lev I den...

1 kommentar:

Fotograf Mats Lindfors sa...

Patti har en sällsynt kraft att beröra. Hade Patti-natt för ett par månader sedan. Började att lyssna och kunde inte gå och lägga mig.